Розповіли про внутрішній правопорядок в поліцейських підрозділах і нагородили кращих спортсменів: день дисципліни в академії
Опубліковано 31 липня 2024 року о 10:54

Традиційна зустріч керівництва Житомирської академії поліції зі слухачами відбулась в актовій залі 30 липня. 

 

Керівник навчального закладу Максим Каптенко розпочав зустріч з ознайомлення присутніх із загальними тенденціями дотримання поліцейськими службової дисципліни та законності. Зокрема, він ознайомив слухачів із узагальненими результатами аналітичної роботи Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Нацполіції у цьому напрямку:

– Усі ми розуміємо, що від поведінки конкретного поліцейського, його добросовісності і доброчесності залежить оцінка громадськості загалом про систему правопорядку в цілому. Наші колеги з Департаменту Національної поліції України постійно відстежують загальну ситуацію і вживають заходів щодо впливу на потенційно ризикові тенденції. Зокрема, упродовж першого півріччя 2024 року відзначаються позитивні зміни у стані дотримання правоохоронцями дисципліни та законності. Мова йде про зменшення кількості дисциплінарних проступків, вчинення адміністративних і кримінальних діянь, інших негативних проявів у службовій діяльності, - розповів Максим Каптенко.

Також він зазначив, що нині у поліцейських підрозділах тривають спільні заходи з виявлення і нівелювання застарілих практик, що негативно впливають на діяльність і поведінку поліцейських. У цьому контексті навчальні заклади, де відбувається первинна підготовка правоохоронців, є базовою сходинкою у процесі формування особистісних чеснот майбутнього правоохоронця.


Після традиційного аналізу стану дисципліни в академії та відзначення кращих навчальних груп та слухачів за минулий місяць на зібранні заохотили і переможців нещодавніх спортивних заходів.


Планові легкоатлетичні змагання серед слухачів академії відбулись наприкінці минулого тижня на міському стадіоні. Участь взяли представники всіх навчальних груп. Учасники долали дистанції в 1 та 2 кілометри (чоловіки). Результати фіксували і визначали переможців викладачі циклу тактико-фізичної підготовки.

Відтак на загальному дні дисципліни оголосили переможців:


Дистанція 1 км (жінки):


І – Зоряна Колдуба (СРПП-23);

ІІ – Анна-Марія Подільчук (ППЗ-27);

ІІІ – Марина Чиж (ППЗ-25).



Дистанція 1 км (чоловіки):


І – Владислав Шимановський (СРПП-21);

ІІ – Іларіон Гурін (К-11);

ІІІ – Богдан Ніколенко (ППЗ-26).


Дистанця 2 км (чоловіки):


І – Василь Шокот (К-11);

ІІ – Вадим Велков (ППЗ-26);

ІІІ – Дмитро Ярмолюк (СРПП-21).

Кращі легкоатлети отримали медалі. Вітаємо наших слухачів і бажаємо їм невпинного руху і нових досягнень!


Житомирська академія поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux